17, 18 & 19 MAART 2017

Van 17 t/m 19 maart staat Studio D11 op de BEURS EIGEN HUIS in de Jaarbeurshallen in Utrecht.

Kom langs op de stand en zie wat wij voor kunnen betekenen bij het verwezenlijken van uw bouw- of verbouwplannen. Maak gebruik van onze speciale beursactie onder het genot van een goede kop koffie, thee of een biertje.

Studio D11 bevindt zich in stand B1.39 waar u een beeld krijgt van onze projecten en gebruik kunt maken van de speciale beursactie.

Meer informatie over de Beurs vindt u op de website.

BEURSACTIE:

Op de beursvloer biedt Studio D11 schetssessies aan waarbij wij samen met u in 30 minuten een beeld geven aan uw (ver)bouwplannen. Of u nu ideeën heeft voor een volledig nieuw interieur, aanbouw of complete nieuwbouw, tijdens deze schetssessies geven wij u een concreet beeld van de mogelijkheden.

Via het contactformulier kunt u zich direct aanmelden voor een schetssessie op de beurs. Vul hier de datum en tijd in waarop u gebruik wilt maken van de schetssessie. Geef daar ook een beschrijving bij van het project en uw vraag.

Middels de interactieve agenda kunt u zien welke data en tijden reeds bezet zijn. Na bevestiging van uw schetssessie ontvangt u twee gratis toegangskaarten voor de beurs.

Maak een afspraak voor een gratis schetssessie!

 

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

 

[calendar id="1901"]