Opnieuw naar de Beurs!

12 september 2018Beurs, Nieuws

Volgende week staan wij wederom met ons bureau op de Beurs Eigen Huis in Utrecht. Van 21 t/m 23 september zullen wij tientallen particulieren te woord staan wat een architect voor hen kan betekenen. Tot nu toe zijn al diverse nieuwe klanten op deze wijze bij Studio D11 terecht gekomen.

Vrijkaarten zijn beschikbaar voor onze relaties. Mail ons jouw interesse om te komen en wij mailen direct 2 kaarten terug!

info@d11.nl o.v.v. Beurs Eigen Huis - vrijkaarten

Wellicht tot volgende week!

website beurs eigen huis

Interesse in vrijkaarten? Vul onderstaand formulier in en wij sturen een link voor 2 vrijkaarten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Studio D11 weer op Beurs EH

5 maart 2018Beurs
9, 10 en 11 maart 2018

Van 9 t/m 11 maart staat Studio D11 voor de derde keer op de BEURS EIGEN HUIS in de Jaarbeurshallen in Utrecht.

Kom langs op de stand en zie wat wij voor u kunnen betekenen bij het verwezenlijken van uw bouw- of verbouwplannen.

Studio D11 bevindt zich bij stand B3.65.

Meer informatie over de Beurs vindt u op de website.

Interesse in vrijkaarten? Vul onderstaand formulier in en wij sturen een link voor 2 vrijkaarten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Zelfbouw woning in Nieuw Delft

22 december 2017Nieuwbouw, Nieuws

De locatie

In het stadsdeel Nieuw Delft, een groot ontwikkelplan in de spoorzone Delft, worden momenteel diverse zelfbouwwoningen gebouwd. 

In 2015 kregen wij opdracht om een lokale zelfbouwer te begeleiden in het gehele traject. Dit resulteert nu een kleine twee jaar later in een zeer bijzondere woning in aanbouw. 

Het ontwerp

Onze opdrachtgevers kwamen met een eigen ontwerp naar Studio D11. Een plan geïnspireerd op hun huidige loftwoning waarbij hoge open ruimtes een typische woonkwaliteit bieden. Diverse inspiratiebronnen passeerden de revue die allen het karakter hadden van een lichte open woning, waarbij de draagstructuur (CLT - Cross Laminated Timber) van het gebouw gezien mag worden. Een sfeer waarbij natuurlijke materialen tot hun recht komen. Veel van deze kenmerken komen uit moderne Japanse woningen waarin ook veel rekening gehouden wordt met zichtlijnen door het gehele huis. Ook bij dit plan is daarmee rekening gehouden: vanaf de eerste drie split-level woonverdiepingen is er constant relatie met de andere verdieping waarbij continue connectie gemaakt wordt met de raampartijen in de gevel. Op de 3e en 4e verdieping zijn meer besloten vertrekken gemaakt. Door het gebruik van schuifdeuren blijft het open karakter gewaarborgd. 

De bovenste etage krijgt een prachtig dakterras waar vanaf uitgekeken kan worden over de nieuwe spoorzone en de stad Delft.

De gevel wordt opgebouwd uit stucwerk op een compact isolatiemateriaal en hoge houten kozijnen. 

De verschillende natuurlijke bouwmaterialen zullen, tezamen met hoogwaardige isolatie en geavanceerde installaties, een combinatie vormen die zal resulteren in een zeer energiebewuste en energiezuinige woning. Dit past uitstekend in de ambitieuze doelstelling van de gemeente Delft.

Bouw Update!

Na maanden van bouwvoorbereiding werd in drie dagen tijd het hele houten casco geplaatst! Zo snel hebben wij nog nooit een huis gebouwd zien worden. 

Nadat CLT-e uit België klaar was met de werkzaamheden, is bouwbedrijf Ben Junior gelijk gestart met alle werkzaamheden om het pand (tijdelijk) wind- en waterdicht te maken. Enkele maanden later zijn de kozijnen geplaatst en is bedrijf Gebr. Bisschops druk bezig het casco aan de buitenzijde te isoleren met EPS panelen en het geheel te voorzien van stucwerk. Inmiddels is de binnenzijde bijna klaar en wordt in kwartaal 1 van 2018 de woning opgeleverd. 

Een uniek gebouw met een evenzo unieke bouwmethode!

Ook van plan om een woning te bouwen in Nieuw Delft? In het Van Leeuwenhoekkwartier komen binnenkort weer nieuwe kavels beschikbaar. Wij zijn als bureau geheel op de hoogte van de kavelpaspoorten, regelgeving en aanverwante zaken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Jaarafsluiting – een blik op 2018

20 december 2017Nieuws

2017

Het jaar sluiten we af met een tevreden gevoel. We hebben aan veel uitdagende projecten mogen werken; van kantoorinterieurs tot totaalrenovaties van woningen. Ook hebben we onder andere de Omgevingsvergunning gekregen voor de transformatie van een voormalige sportschool en van een voormalig kantoorgebouw, beide in Delft.

Maar ook een jaar om zaken achter ons te laten. Zo nam Reinder Douwes afscheid van het Beroepservaringstrajcet PEP om zich volledig aan de kwaliteit van de projecten en de groei van het bedrijf te kunnen wijden.

Wat staat 2018 ons te wachten? Lees gerust verder.

Opgeleverd!

Wij mogen ons gelukkig prijzen om met zulke fijne klanten en professionals samen te mogen werken. Niet alleen is het werk daardoor leuker, je levert als architect ook geregeld mooie woningen op. De projecten die wij dit jaar hebben gerealiseerd zijn onder andere: totaaltransformatie en verduurzaming hoekwoning te Wassenaar, renovatie en uitbreiding bungalow te Nootdorp en de volledige renovatie en verduurzaming van een hoekwoning in Delft. Enkele foto's illustreren de projecten en zullen in 2018 uitgebreid in beeld gebracht worden. 

Ook geïnteresseerd uw woning geheel te verbouwen, op te waarderen naar een hoger energielabel en qua interieur een professioneel niveau te halen? Neem contact met ons op!

Ontwerpen

Veel van de ontwerpen die wij dit jaar maken, worden nu of volgend jaar uitgevoerd. Ook nu zijn het weer mooie opdrachten waarbij wij altijd onszelf en de klant uitdagen het maximaal haalbare resultaat te bereiken. Enkele van de ontwerpen die hier voorbij komen zijn: transformatie voormalig restaurant naar woonhuis te Delft,  totaalrenovatie en restauratie herenhuis Den Haag, woning in voormalige schoolgebouw in Rotterdam en verbouwing winkel tot woonverdieping in Winterswijk. 

Het laatst genoemde project is tot stand gekomen via onze zogenaamde EHBO service. Ook geïnteresseerd om, middels een overzichtelijk tarief, een schetsontwerp van uw nieuwbouw huis of verbouwing door ons te laten maken? Neem dan contact met ons op. 

Zakelijke klanten

Naast de particuliere projecten, raken wij ook steeds vaker in gesprek met zakelijke klanten en werken wij aan grotere en andere type opgaven. Zo werken wij al jaren voor Kasteel B.V. met wie wij nu het voormalige Cube gebouw aan de Kruithuisweg te Delft transformeren naar kantoren en studio's én gaat in 2018 de transformatie van de voormalige sportschool aan de Mina Krusemanstraat te Delft in uitvoering (zie winterbeeld bovenaan). Daarnaast werken wij aan binnenstedelijke nieuwbouwplannen in Delft en ontwerpen we zakelijke interieurs. De laatst opgeleverde bedrijfsruimte was in de binnenstad van Delft voor het jonge en dynamische VLA Films. Klik op de foto om naar de projectpagina te gaan.

De beste wensen

Dit jaar sluiten we tevreden af Wij bedanken dan ook alle klanten en professionals, voor het vertrouwen en de plezierige samenwerking!

Een gezond en succesvol 2018 gewenst.

 

Reinder, Daan en André.

Studio D11 op Beurs Eigen Huis

10 september 2017Beurs
6, 7 en 8 oktober 2017

Van 6 t/m 8 maart staat Studio D11 wederom op de BEURS EIGEN HUIS in de Jaarbeurshallen in Utrecht.

Kom langs op de stand en zie wat wij voor u kunnen betekenen bij het verwezenlijken van uw bouw- of verbouwplannen, onder het genot van een goede kop koffie, thee of een biertje.

Studio D11 bevindt zich bij stand C1.10 waar u een beeld krijgt van onze projecten.

Meer informatie over de Beurs vindt u op de website.