2017

Het jaar sluiten we af met een tevreden gevoel. We hebben aan veel uitdagende projecten mogen werken; van kantoorinterieurs tot totaalrenovaties van woningen. Ook hebben we onder andere de Omgevingsvergunning gekregen voor de transformatie van een voormalige sportschool en van een voormalig kantoorgebouw, beide in Delft.

Maar ook een jaar om zaken achter ons te laten. Zo nam Reinder Douwes afscheid van het Beroepservaringstrajcet PEP om zich volledig aan de kwaliteit van de projecten en de groei van het bedrijf te kunnen wijden.

Wat staat 2018 ons te wachten? Lees gerust verder.

Opgeleverd!

Wij mogen ons gelukkig prijzen om met zulke fijne klanten en professionals samen te mogen werken. Niet alleen is het werk daardoor leuker, je levert als architect ook geregeld mooie woningen op. De projecten die wij dit jaar hebben gerealiseerd zijn onder andere: totaaltransformatie en verduurzaming hoekwoning te Wassenaar, renovatie en uitbreiding bungalow te Nootdorp en de volledige renovatie en verduurzaming van een hoekwoning in Delft. Enkele foto's illustreren de projecten en zullen in 2018 uitgebreid in beeld gebracht worden. 

Ook geïnteresseerd uw woning geheel te verbouwen, op te waarderen naar een hoger energielabel en qua interieur een professioneel niveau te halen? Neem contact met ons op!

Ontwerpen

Veel van de ontwerpen die wij dit jaar maken, worden nu of volgend jaar uitgevoerd. Ook nu zijn het weer mooie opdrachten waarbij wij altijd onszelf en de klant uitdagen het maximaal haalbare resultaat te bereiken. Enkele van de ontwerpen die hier voorbij komen zijn: transformatie voormalig restaurant naar woonhuis te Delft,  totaalrenovatie en restauratie herenhuis Den Haag, woning in voormalige schoolgebouw in Rotterdam en verbouwing winkel tot woonverdieping in Winterswijk. 

Het laatst genoemde project is tot stand gekomen via onze zogenaamde EHBO service. Ook geïnteresseerd om, middels een overzichtelijk tarief, een schetsontwerp van uw nieuwbouw huis of verbouwing door ons te laten maken? Neem dan contact met ons op. 

Zakelijke klanten

Naast de particuliere projecten, raken wij ook steeds vaker in gesprek met zakelijke klanten en werken wij aan grotere en andere type opgaven. Zo werken wij al jaren voor Kasteel B.V. met wie wij nu het voormalige Cube gebouw aan de Kruithuisweg te Delft transformeren naar kantoren en studio's én gaat in 2018 de transformatie van de voormalige sportschool aan de Mina Krusemanstraat te Delft in uitvoering (zie winterbeeld bovenaan). Daarnaast werken wij aan binnenstedelijke nieuwbouwplannen in Delft en ontwerpen we zakelijke interieurs. De laatst opgeleverde bedrijfsruimte was in de binnenstad van Delft voor het jonge en dynamische VLA Films. Klik op de foto om naar de projectpagina te gaan.

De beste wensen

Dit jaar sluiten we tevreden af Wij bedanken dan ook alle klanten en professionals, voor het vertrouwen en de plezierige samenwerking!

Een gezond en succesvol 2018 gewenst.

 

Reinder, Daan en André.