Onze misse is om gebouw en gebruiker in optimale harmonie te brengen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of transformatie, wij geloven dat architectuur volmaakt is wanneer mens en gebouw op elkaar zijn afgestemd en ingespeeld. Met creativiteit & ervaring zijn wij dé partij om u in het vastgoedproces te adviseren en te ontzorgen. Wij zijn 'The Building Stones Collective' en wij staan voor u klaar!

ONS WERK

Vla Films

Professioneel
Vla Films

Interieur VLA Films

Interieur, Professioneel, Renovatie, Transformatie, Zakelijk
Interieur VLA Films

Rotterdamseweg

Professioneel, Studentenhuisvesting, Zakelijk
Rotterdamseweg

BUILDING STONES COLLECTIVE

Het Building Stones Collective is een samenwerking tussen Studio D11 Architecten en Studio Flex. Door de handen ineen te slaan ontstond een perfecte partij waar creativiteit en ervaring samenkomen. Wij helpen u met de ontwikkeling van uw bestaande of toekomstige vastgoedportefeuille. Verduurzaming en transformatie van bestaand vastgoed is onze expertise. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor advies en ontzorgen wij u voor het hele project

Creativiteit en ervaring brengt de nieuwe ontwerpen van het Building Stones Collective op een hoger niveau. Of het gaat om renovaties, transformaties of nieuwbouw, ons team van creatieve ontwerpers zorgen ervoor dat uw pand past als een jas.

Building Stones Collective ontzorgt u in alle technische aangelegenheden rondom uw vastgoed, zowel de urgente zaken als het onderhoud op langere termijn. Wij zorgen dat uw Vastgoedportefeuilles in optimale conditie blijft.

Wanneer gebouwen meeveranderen met de vraag van de gebruiker wordt de filosofie van Form Follows Function - Louis Sullivan - een ontwikkelingsfase verder gebracht. Wij brengen uw panden op het duurzame, functionele en aesthetische niveau dat uw bedrijf nodig heeft.

ONZE PARTNERS

STUDIO D11
Mijnbouwstraat 120
2628 RX Delft

T: 06 - 14 38 03 89
E: info@d11.nl

STUDIO FLEX
Mezenlaan 48E
2566 ZJ Den Haag

T: 070 - 361 48 47
E: contact@studioflex.eu