Een krachtig merk

Vertaald naar de werkplek

wat wij wilden bereiken

Het softwarebedrijf Stratex groeit sterk. Omdat de aangrenzende ruimte op de 5e etage in het Riviumgebouw te Capelle aan den IJssel beschikbaar was, besloot de directie deze bij het bedrijf te betrekken. Onze voornaamste opgave bestond uit het ontwerpen van een informele kantoorvleugel, waar een mix van ontspanning en werken mogelijk moesten zijn. Maar ook enkele informele afsluitbare overlegplekken en een heuse brainstormruimte mochten niet ontbreken. 

Als snel werd duidelijk dat we niet alleen de nieuwe vleugel, maar ook de centrale ontvangstruimte en bestaande vleugel mee moesten nemen om het geheel op een gelijk niveau te krijgen.

samenwerking met de klant

Zowel in vormgeving als kleurstelling lieten wij ons inspireren op het logo van Stratex, waarbij de ronde in elkaar grijpende vormen uitgangspunt werden voor het ontwerp. Luxe meubels, sfeervolle werkplekken, kamerhoge gordijnen die de overlegplekken kunnen afschermen en huiselijke verlichting maken het tot een geslaagd eindresultaat waar men graag werkt en ontspant. 

Brainstorm Room

Opdrachtgever Type Jaar Locatie Grootte
Stratex B.V. Kantoor 2022 Capelle aan den IJssel 200m2
Aannemer Constructeur Interieurbouwer Fotograaf
Grayspace InteriorWorks BK Visuals

werkwijze en resultaat

Dat laatste wordt extra versterkt door de zachtblauwe kleuren en beplanting. Blauw en groen zijn psychologisch gezien kleuren die de ontspanning stimuleren. Hierdoor kan er meer gefocust gewerkt worden en komt men tot rust van het intensieve bureauwerk. 

Samenwerken?
Neem contact op!

De architecten van D11 hebben ervaring in tientallen renovatie- en transformatieprojecten en daarmee een uitgekiend gevoel ontwikkeld voor het aanpakken van bestaande gebouwen.