Film Agency

Van kil naar cool

wat wij wilden bereiken

In veel oude binnensteden volgen gebruikers van panden elkaar vaak snel op. Waar eerst een garage zat kwam later een drukkerij. Of een oude melkfabriek werd een aannemersbedrijf. Zo zijn wij als Delftse architect al vaak diverse sporen van oude gebruikers tegen gekomen en transformeren wij deze ruimtes tot nieuwe inspirerende werkomgevingen.

samenwerking met de klant

In de zoektocht van dit jonge filmbureau naar een nieuwe kantoorruimte, werd ons gevraagd om mee te denken naar een nieuwe locatie van het bedrijf. Na het bezoeken van diverse panden werd de knoop doorgehakt om een standaard kantoorruimte in een monumentaal pand te gaan huren. De verbouwing kon starten.

Tekeningen door d11 architecten

werkwijze en resultaat

Tijdens het strippen van het saaie kantoor, kwamen er diverse vondsten aan het licht. Oude tegelwanden, glas in lood vensters, hoge plafonds en ga zo maar door. Die nieuwe inzichten gaven ons inspiratie de indeling en afwerking van het kantoor te kiezen zoals hij nu is. Het specifieke ontwerp van werkruimte en opnamestudio werden als een maatpak opgeleverd.

samenwerken?
Contact Reinder

Reinder is partner & architect bij D11 architecten. Hij heeft ervaring in tientallen renovatie- en transformatieprojecten en daarmee een uitgekiend gevoel ontwikkeld voor het aanpakken van bestaande gebouwen.