Kiss the Frog

Een stoer sprookje

wat wij wilden bereiken

Zoals een woning specifiek maatwerk is vanwege het persoonlijke karakter van de bewoners, is een kantoorinterieur vaak meer complex omdat deze moet aansluiten bij de wensen van diverse werknemers, de functie van het bedrijf maar ook omdat het de uitstraling van het bedrijf bepaalt.

Hoe breng je dit subtiel samen?

Opdrachtgever Type Jaar Locatie Grootte
Kiss the Frog B.V. Kantoor 2018 Delft 600m2
Aannemer Constructeur Interieurbouwer Fotograaf
Van Leent Bouwbedrijf Van Leent Bouwbedrijf BK Visuals

Opdrachtgever

Kiss the Frog B.V.

Type

Kantoor

Jaar

2018

Locatie

Delft

Grootte

600m2

Aannemer

Van Leent Bouwbedrijf B.V.

Constructeur

Interieurbouwer

Van Leent Bouwbedrijf B.V.

Fotograaf

BK Visuals

Behoud | Hergebruik | Maatwerk | Werken

samenwerking met de klant

Het bedrijf Kiss the Frog kwam naar ons toe met een dergelijke vraag. Ze wilden een oud verlaten pand transformeren naar hun nieuwe kantoor. Het  ruwe interieur van het gebouw vroeg om een ontwerp dat daarbij zo aansluiten. Daarnaast moest de nieuwe indeling aansluiten bij de nieuwe werkwijze van het bedrijf en was er een taakstellend budget. Dit hield in dat we de indeling flexibel moesten ontwerpen en slim om moesten gaan met de materialisatie en afwerking.

Birds view

werkwijze en resultaat

Om een rode draad in het interieur te ontwerpen hebben we gekozen om een eenvoudige ingreep voor te stellen. Een grote kastenwand van relatief goedkope OSB plaat materiaal zorgt voor scheiding van ruimtes en een verbinding in het interieur.

De maatvoering van de diverse ruimtes sluit naadloos aan bij de grootte van het bedrijf en de wens om in de toekomst te kunnen groeien. Verwerkt in een wand van OSB zit een geheime deur naar de voornaamste vergaderruimte. Dit soort features maken het ontwerp uniek.

De vloer is eenvoudig afgewerkt met een coating die scheuren mag vertonen en het plafond is zwart gespoten zodat oneffenheden niet meer zichtbaar waren. De 3 ruwe basismaterialen zorgen voor een betaalbaar interieur dat aansluit bij het originele pand en de wens van de opdrachtgever.

Samenwerken?
Neem contact op!

De architecten van D11 hebben ervaring in tientallen renovatie- en transformatieprojecten en daarmee een uitgekiend gevoel ontwikkeld voor het aanpakken van bestaande gebouwen.