Ruim 11 jaar aan projecten

Gevangen in een prachtig boek

wat ik wilde bereiken

De eigenlijke wens om een projectenboek op de 11e verjaardag van het bedrijf in 2021 als cadeau te publiceren, werd door de Corona crisis belemmerd. Na een periode van bezinning en het nemen van enige afstand, herrees de energie het boek af te gaan maken en de studio nieuw leven in te blazen. 

samenwerking met de klant

Uit de ruim 250 opdrachten is een selectie gerold die de breedte van mijn werk en mijn werkwijze representeren. Het boek is tevens een geste om alle mensen die onderdeel zijn geweest van Studio D11 te bedanken.

De helft van de totale druk zal dan ook als dank naar deze mensen gaan. De andere helft bied ik te koop aan voor €45,= per exemplaar. Er ook een ontvangen? Dit kan eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen.

werkwijze en resultaat

Grafisch vormgever en kunstenaar Micha de Bie, die tevens een bijdrage heeft geleverd aan een project van D11, heeft mij vanaf dag één geholpen bij het tot stand laten komen van dit boek. Het fijne van de samenwerking was de ongezouten mening die hij gaf bij de selectie van projecten en content die mijn werkwijze moeten weerspiegelen. Daarmee zijn talloze uren gaan zitten in het perfectioneren van de vormgeving. De scherpte en kwaliteit die ik in mijn projecten nastreef, komen terug in dit prachtige eindresultaat.

Tevens spreek ik mijn dank uit aan Bas Kooij, die al die jaren mijn projecten prachtig heeft vastgelegd. Zonder goede fotografie is er simpelweg geen boek. 

Het boek is onder vakkundige begeleiding van drukkerij Zwaan Lenoir uit Wormerveer gedrukt en zeer mooi op Zwitserse wijze ingebonden.

 

 

Boek bestellen?
Vul bijgaand formulier in!

Als u bijgaande gegevens invult, ontvangt u een bevestigingsmail met betaallink. Het boek wordt gelijk opgestuurd!

14 + 6 =